Julklappstips 2020

Här hittar ni de bästa julklapparna online 2020

  • 00Dagar
  • 00Timmar
  • 00Minuter
  • 00Sekunder

NEDRÄKNING TILL JULAFTON

Julklappar är toppen. Har du slagit in dina första klappar? Så roligt! Årets julklapp är något många undrar över. Vilken blir årets julgåva? Årets julklapp 1975 var färg TV och 1994 var det mobiltelefonen och det är komiskt om man ser på utvecklingen inom teknikbranschen sedan 70-talet. År efter år finns det tips på inne och ute-listor för årets julklapps- och julgranstender.

Läs våra 7 tips på julklapp till mamma eller Läs våra 5 julklappstips till pappa

December månad rusar snart in och det är hög tid att köpa adventskalender

Vi har samlar flera olika spännande adventskalendrar, så att ni kan börja räkna ner till julafton på bästa sätt

Roliga paket vill man ge till barnen som oftast skiner upp på julafton. Finns det något bättre.

Fast julklappstips till andra familjemedlemmar och vänner tar man tacksamt emot eftersom att det blir svårare och svårare att hitta på något till julafton.

Det är där vi kan hjälpa dig att hitta rätt.

Ett litet tips om Julstjärna

Julstjärnor är väldigt känsliga växter som lätt går sönder eller vissnar.
Det här ska du tänka på för att få din julstjärna att överleva julen

  • Låt den inte stå i drag eller i kyla, då är det risk att bladen faller av. Om du ska vädra så flytta växten först.
  • Se till att växten är ordentligt inslagen när du lämnar butiken, och åk direkt hem.
  • Vattna lagom. En julstjärna får inte bli torr så att den hänger, men den får inte heller stå så den är våt eftersom det kan få rötterna att ruttna.
  • Låt julstjärnan suga upp vattnet nerifrån, till exempel genom att vattna på ett fat eller enbart i ytterkrukan. Vattnas växten ovanifrån kommer de höga koncentrationerna av salter längst upp tränga ner till rötterna och julstjärnan blir förgiftad.

Handla julklappar online

Stressen är ju något man får på köpet när det är jul. Då kan det vara skönt att handla julklappar online på sitt sätt för det gör att man slipper en hel del julstress.

Det finns nämligen massvis med nätbutiker som har väldigt roliga sortiment.

Därför är det relativt lätt att hitta både speciella klappar, smarta och roliga julklappar.

Nätbutiker ligger dessutom normalt bättre till rent prismässigt än vanliga butiker, så detta leder även till att du får tag på relativt billiga julgåvor. Klappar till alla enkelt.

Slippa leta parkeringar eller trängas i långa köer.

Handla online enkelt och skönt hemma istället.

Kolla bara när sista dag är för att handla julklappar online!

Många har försäljning av julklappar ända fram till den 22 december. Så kolla sista dag att beställa i butiken innan din leverans.

Passa på och handla roliga julklappar på nätet i lugn och ro hemma.

Lycka till med din julklappsinslagning!

Paketinslagningen är oftast tuff kvällen innan. På lilljulafton står många och slår in sina julklappar på natten när barnen sover.

Julklappspapper online

Julklappspapper är inköpt och tejpen går varm. Glöm alltså inte köpa tejp och presentpapper. Ja och etiketter som man ofta har för lite av.

Har du inte köpt julklappspapper så är det enklast att beställa detta online. 

==> Allt du behöver för julklappsinslagning hos Partykungen <==

Ett tips så här i förbifarten för att göra det lite annorlunda är att slå in julklappen i en gammal tapet. Etiketter kan du klippa ut från A4 papper.

Här nedan hittar du tips på julklappar online.

Vi hoppas du hittar den perfekta julklappen här.

lycka till
julklappspapper

Butiker med julklappstips

skönhetsprodukter till honom
Gents.se är förmodligen den största och bästa butiken online för den som letar efter skönhetsprodukter till honom. Gents hemsida är fantastisk, med produkter från bra kvalitet, till toppkvalitet. Varorna skickas alltid snabbt och servicen är super.

Se butikens presenttips

 

Coolstuff webbutik
De coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden hittar ni hos CoolStuff. Du finner en mängd roliga prylar, presenter och gadgets hos CoolStuff! Se butikens presenttips

 

 

zale.se
Zale.se är en butik som har produkter inom de flesta områden. Du hittar presenter till hela familjen. Inredning av diverse slag blandas med tekniska produkter och gadgets. Innovativa och roliga presenter hittar du också hos Zale.se.

Se butikens presenttips

 

Grön Gåva ekologiska produkter
Grön Gåva ligger verkligen i tiden nu när vi alla vill köpa ekologiska produkter. Här köper du presentartiklar inom ekologisk hudvård, teer och hälsokost. Snabb frakt och fraktfritt över 449KR

Se butikens presenttips

 

BGA tavelramar
Hos BGA hittar du Sveriges största utbud av tavelramar, speglar och posters. Just nu 20% rabatt på speglar, använd rabattkod MIRROR20

Se butikens presenttips

 

bloomify parfy och skönhetsprodukter
Bloomify erbjuder parfym, hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från välkända varumärken. Upp till 70% billigare än i butik. Här hittar du ihopsatta presentpaket både för man och kvinna.

Se butikens presenttips

 

get personal personliga presenter
Getpersonal.se är en presentbutik som vi starkt kan rekommendera. Dels för deras stora utbud av personliga presenter, men också för alla deras speciellt utvalda presenttips. Detta gör det så smidigt för dig att snabbt hitta rätt present till den lyckliga.

Se butikens presenttips

Penstore kvalitetspennor
Pen store har ett mycket stort utbud av pennor, kvalitetspennor, graverade pennor och lyxiga pennor.

Se butikens presenttips

 

Presenteriet presenttips
Hos Presenteriet hittar du ett stort sortiment av presenter. Presenteriet har presenter för alla tillfällen. Snabba Leveranser. Fri Faktura avgift. Du väljer själv om presenten ska vara inslagen, ha hälsning och vart den ska skickas.

Se butikens presenttips

 

partykungen
Partykungen är Sveriges ledande partybutik. Men inte bara party, Partykungen har även klassiska presenter, praktiska presenter och roliga presenter. Just nu 20% black Friday rabatt

Se butikens presenttips