Funderar du på vad du ska köpa i julklapp till mamma? Kanske har hon sagt att hon inte behöver några julklappar? Räkna med att hon ändå kommer att bli glad över en liten present!

Fundera på vad som gör din mamma glad. Du känner förstås henne bäst själv. Vi har här sammanställt 7 julklappstips till mamma för julen 2019!

1. Chokladprenumeration

12 månaders chokladprenumeration. Mamma blir garanterat glad!
12 månaders chokladprenumeration. Mamma blir garanterat glad!

Vad älskar (nästan) alla mammor? Choklad. Det slår nästan aldrig fel. Choklad har en nästan magisk effekt på välbefinnandet. Unna din mamma något extra gott till kaffet. Vårt julklappstips är att köpa en chokladprenumeration till mamma. Då får hon mellan 120 och 250 gram choklad levererad hem till dörren den första veckan varje månad. Välj mellan chokladprenumeration 12 månader6 månader och 3 månader. Eller köp en exklusiv chokladask och ge bort som julklapp.

Chokladprenumeration 12 månader

2. En unik upplevelse

Upplevelser är en bra julklapp till mamma
Upplevelser är en bra julklapp till mamma. Gillar hon spa?

Är din mor trött på alla prylar? Då är en upplevelse den bästa julklappen till mamma. Det ligger faktiskt lite i tiden också. Låt henne uppleva något som hon annars knappast hade unnat sig själv. Vad sägs om ost- och vinprovning med äkta sommelier? Hur låter det med helikoptertur i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Helsingborg? Spabehandling för två eller spaweekend med hotell och middag är andra bra julklappsförslag till mamma om du vill lyxa till det lite för henne. En klassisk ansiktsbehandling är billigare men uppskattas också –garanterat!

Se fler upplevelser

3. Billiga julklappar till mamma

Ibland är den ultimata julklappen till mamma också billig. Veggie Ricer är ett bra exempel.
Ibland är den ultimata julklappen till mamma också billig. Veggie Ricer är ett bra exempel.

Om du letar efter billiga julklappar till mamma har vi faktiskt flera tips. En smart tubklämma passar kaviartuben lika bra som tuben med oljefärg, pris 35 kr. I boken Kockens hemligheter får mamma lära sig snabba tips från proffskockar, pris 89 kr. Om mamma är godissugen kommer Haupt Lakrits med belgisk mjölkchoklad att bli en succé – 89 kr. En praktisk julklapp till mamma är Veggie Ricer som används för att göra glutenfritt ris av broccoli eller blomkål.

Se fler billiga julklappar till mamma

4. Korthållare i veganskt läder med gravyr

Snygg korthållare i rosa - ett hett julklappstips för mamma.
Snygg korthållare i rosa – ett hett julklappstips för mamma.

En snygg korthållare kan fungera som modedetalj och som något praktiskt på en och samma gång. Denna korthållare i veganskt läder är stilren och har plats för två kort på varje sida. Färgen blush pink är härlig! När du beställer kan du ange valfri gravyr på framsidan och/eller baksidan om du vill. Du kan till och med bestämma typsnitt! En julklapp som mamma kan använda varje dag året om!

Beställ korthållare

5. Make-up set

Ett make-up set är en uppskattad julkapp till mamma. Den är också ganska billig.
Ett make-up set är en uppskattad julkapp till mamma. Den är också ganska billig.

Klart mamma ska vara fin! Detta make-up set består av 12 sminkborstar av naturligt gethår. Det gör dem mjuka och skonsamma mot huden samtidigt som de är bra på att absorbera och hålla puder. Setet levereras i ett snyggt fodral av PU-läder. I setet finns borstar för allt: ögonbryn, rouge, läppar, ögonskugga, foundation, mascara, puder med mera.

Köp make-up set

6. Fotoalbum

Ett klassiskt fotoalbum är en bra julklapp till mamma.
Ett klassiskt fotoalbum är en bra julklapp till mamma.

Vi har nästan glömt bort hur det var att ta bilder och sätta in i album. Digitala bilder i all ära, men det är svårt att slå känslan av att bläddra i ett äkta fotoalbum. Oavsett om mamma fotar med digitalkamera, mobilen eller en gammal filmkamera kommer hon nog att uppskatta ett riktigt album. Ett fotoalbum för oss närmare dem som finns på bilderna. Vi minns och gläds över gemensamma minnen. Köp ett kvalitetsalbum till mamma så kan ni bevara fina minnen tillsammans!

Se album

7. My Burberry Black parfym

Burberry parfym - en lyxig present till mamma
Burberry parfym – en lyxig present till mamma.

Föreställ dig doften av en blomstrande trädgård i London. Det regnar och blåser men den sensuella och kvinnliga doften med orientaliska blommiga noter smyger sig fram. Den börjar med jasmin och fortsätter med ros och persika. Därefter avrundas doften med patchouli och amber. Om du frågar oss är detta nog en alldeles perfekt present till mamma!

Läs mer om My Burberry Black

Se mer tips på parfym för mamma

 

Eller

Titta på våra julklappstips till pappa

December månad rusar snart in och det är hög tid att köpa adventskalender

Vi har samlar flera olika spännande adventskalendrar, så att ni kan börja räkna ner till julafton på bästa sätt