Mors dag

Morsdag faller på sista söndagen i maj varje år och det är en dag att visa extra uppskattning och kärlek för mamma genom presenter och spendera tid tillsammans. Men vad är egentligen den perfekta morsdagspresenten? Vill du ge mamma den där lilla extra presenten som hon kommer minnas och uppskatta länge? Vi har listat de bästa tipsen för vad mamma kan få i morsdagspresent:

Personliga presenter i graveringpresent med gravyr

För att presenten ska bli så personlig och ihågkommen som möjligt är en gåva med gravering ett säkert kort. Det mesta går att gravera som exempelvis vin- eller champagneglas, förkläden, köksredskap bland annat. Vanligt är att gravera ett vackert armband eller halsband till mamma på morsdag, ett tips är att gravera in datum, namn eller ett fint citat.

Kryssning – en upplevelse mamma sent kommer glömmakryssning

Trött på de klassiska presenterna och vill testa något nytt? Varför inte ta med mamma på en upplevelse istället? Överraska familjen på morsdag med en kryssning till Polen eller Kiel! En kryssning över helgen är en gåva som mamma sent kommer glömma och även en present som hela familjen kan njuta av och skapa fler minnen tillsammans.

 

 

Morsdagspresent Kiel

Morsdagspresent Polen

Just nu med 50% rabatt innan sista maj, så passa på via länkarna ovan.

Väskor och plånböcker för alla tillfällen

handväska

Byter mamma väska lika ofta som andra byter underkläder?

Eller ska mamma resa bort snart? Att ge bort en väska eller plånbok på mors dag kommer garanterat uppskattas. Det finns olika väskor för alla tillfällen – resväskor, datorväskor, träningsväskor och handväskor bland annat. Ett tips är att undersöka om mamma till och med har kollat in någon specifik väska. En ung mamma kanske vill ha en backpacker ryggsäck..

Presentkort är alltid det säkraste kortetpresentkort

Det kanske är svårt att bestämma present? Brukar mamma vara kräsen och vilja bestämma present själv? Presentkort är alltid det säkraste kortet när det kommer till gåvor, att ge frihet till en person att välja gåva själv kan vara den bästa presenten av alla. Köp ett presentkort på mammas favoritbutik eller varför inte köpa ett presentkort på en upplevelse eller något hon själv inte skulle ha gjort?