Födelsedagspresenter

Födelsedagspresent får dom flesta av oss varje år.

Fast många tycker det är roligare att ge bort födelsedagspresenter till födelsedagsbarnet än att ta emot ett paket på sin stora dag. Inköpsställen finns det gott om online och om man inte riktigt vet vad det är man letar efter så kan det vara bra med butiker som har ett blandat presentsortiment.

Födelsedagen ska helst vara speciell för personen som fyller år. Det kanske blir jordgubbstårta med många tårtljus i eller bara en stor god bakelse, mums.

Det kanske inte alltid är ett paket man skall ge bort. Om man inte älskar prylar eller inte behöver fler saker i sitt hem så finns det alternativ att ge bort. En upplevelse kan också vara något du kan ge bort. Ett par timmar i en Ferrari eller en avkopplande massage som alla behöver kan också duga utmärkt.

Här har vi samlat onlinebutiker som nog skall kunna ge dig många bra förslag på presenter till ditt födelsedagsbarn. Är du ute i sista minuten? Kika under kategorin Sista Minuten.

skönhetsprodukter till honom
Gents.se är förmodligen den största och bästa butiken online för den som letar efter skönhetsprodukter till honom. Gents hemsida är fantastisk, med produkter från bra kvalitet, till toppkvalitet. Varorna skickas alltid snabbt och servicen är super.

Se butikens presenttips

 

Coolstuff webbutik
De coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden hittar ni hos CoolStuff. Du finner en mängd roliga prylar, presenter och gadgets hos CoolStuff! Se butikens presenttips

 

 

zale.se
Zale.se är en butik som har produkter inom de flesta områden. Du hittar presenter till hela familjen. Inredning av diverse slag blandas med tekniska produkter och gadgets. Innovativa och roliga presenter hittar du också hos Zale.se.

Se butikens presenttips

 

Grön Gåva ekologiska produkter
Grön Gåva ligger verkligen i tiden nu när vi alla vill köpa ekologiska produkter. Här köper du presentartiklar inom ekologisk hudvård, teer och hälsokost. Snabb frakt och fraktfritt över 449KR

Se butikens presenttips

 

BGA tavelramar
Hos BGA hittar du Sveriges största utbud av tavelramar, speglar och posters. Just nu 20% rabatt på speglar, använd rabattkod MIRROR20

Se butikens presenttips

 

bloomify parfy och skönhetsprodukter
Bloomify erbjuder parfym, hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från välkända varumärken. Upp till 70% billigare än i butik. Här hittar du ihopsatta presentpaket både för man och kvinna.

Se butikens presenttips

 

get personal personliga presenter
Getpersonal.se är en presentbutik som vi starkt kan rekommendera. Dels för deras stora utbud av personliga presenter, men också för alla deras speciellt utvalda presenttips. Detta gör det så smidigt för dig att snabbt hitta rätt present till den lyckliga.

Se butikens presenttips

Penstore kvalitetspennor
Pen store har ett mycket stort utbud av pennor, kvalitetspennor, graverade pennor och lyxiga pennor.

Se butikens presenttips

 

Presenteriet presenttips
Hos Presenteriet hittar du ett stort sortiment av presenter. Presenteriet har presenter för alla tillfällen. Snabba Leveranser. Fri Faktura avgift. Du väljer själv om presenten ska vara inslagen, ha hälsning och vart den ska skickas.

Se butikens presenttips

 

partykungen
Partykungen är Sveriges ledande partybutik. Men inte bara party, Partykungen har även klassiska presenter, praktiska presenter och roliga presenter. Just nu 20% black Friday rabatt

Se butikens presenttips