Presenttips för alla

Julafton

Dagar

Se julklappstips!

Alla hjärtans dag

Dagar

Se alla hjärtans dag tips!

Mors dag

Dagar

Se morsdagpresenter!

Fars dag

Dagar

Se farsdagpresenter!

0 Antal färska presenttips

Olika typer av presenter

Använd sidorna nedan när du vet vilken typ av present som du letar efter

Presenttips till olika tillfällen och högtider

Här samlar vi olika speciella tillfällen och högtider och ger er lämpliga presenttips utifrån händelser

Det lönar sig att besöka Presenttill.nu ofta

Sidan uppdateras varje dag med nya presenttips och julklappstips inför julen.

Innan julafton 2021 kommer ni kunna se över 300 julklappstips här hos presenttill.nu som ska bli den ledande presentsidan på nätet.

Vår målsättning att kunna presentera omkring 1000 presenttips!

Nya butiker och samarbeten kommer in löpande. Fokus ligger på gåvor vid speciella tillfällen, men bland våra presenttips ska du också kunna hitta annorlunda och udda presentförslag. Vi räds inte att ta ut svängarna när det handlar om presenter i alla de slag.

Populära presenttips

Vi försöker kategorisera upp alla presenttips med både kategorier och etiketter, så att de blir så smidiga som möjligt för er att hitta på vår webbplats. 

Ser ni att vi nämner billiga presenter eller billiga julklappar så kan du räkna med att prislappen alltid är under 300 kr. 

Om ni ser presenter märkta med billigaste julklapparna eller billigaste presenterna, så kan ni räkna med att prislappen alltid är under 100 kronor. Vissa av de här förslagen är så pass billiga att du kan få dem för under 20 lappen!!

Butiker med Presenttips

Här finner du ett urval med butiker, några har redan skräddarsydda presenttips för olika högtider och händelser. Vid klick på butikens logo så kommer du in på Presenttills butiksida för butiken. Här kan du läsa mer om varje butik, se fraktuppgifter och se aktuella erbjudanden från butiken. 

CDON
Homeroom
Luxplus
Teknikhouse
Kjell & Company
Prylstaden
Memmo
Apotek Hjärtat
Be Confident
Phonelife
Nordic Oil
Vibrera
Upplevelse.com
Trendrum
Tieroom
Tårtdekoration
Swedish Beauty Factory
Ostogram
Nalleriet
Medgravyr
Lekogram
Jultröja
Svenskt Kosttillskott
STIGA Sports
Godisboxen
Chokladbudet
Bluebox
WhiteAway
Uppercut
Tretti
Timarco
Stor&Liten
Stayhard
Sporttema
Solhem inredning
Smartphoto
Smartasaker
Skruvat
PN Jakt
Partytajm
Outdoorexperten
NordicFeel
Middagsfrid
Mekonomen
Linas Matkasse
Lekia
Klockia
KitchenTime
Interflora.se
Hulténs
Happy Angler
Gymgrossisten
Guldfynd
Greatdays
GardenStore
Forskarfabriken.se
Cervera
BYGGmax
Buttericks
Box Experience
Bokus
Bodystore
Bagaren och Kocken
Babyland
Webhallen
Roliga Prylar
gents.se
CoolStuff
Grön Gåva
BGA
Bloomify
getpersonal.se
Penstore
Presenteriet
Partykungen

Presenttips elektronik

Dessa presenter passar till alla – från ung till gammal, och oavsett intressen.

Hur många barn och tonåringar älskar inte tv-spel, till exempel? Och vuxna också, för den delen.

Mobiltelefoner och datorer är garanterat en uppskattat present till såväl yngre, som en del äldre personer. För att inte tala om tv, som nästan alla älskar att se på. Spelkonsoler, datorer, surfplattor och mobiltelefoner är utan tvekan populära presenter till den yngre generationen – och många gånger minst lika uppskattat bland äldre.

Om inte något av det passar så kanske hörlurar, bluetooth högtalare, smartwatch eller något annat passar bättre.

Presenttips kläder

Kläder är också en present som passar de flesta, oavsett ålder. Och det behöver inte enbart vara praktiskt och tråkigt – kläder med roliga motiv eller med motiv av favoritfigurerna uppskattas definitivt bland mindre barn, och coola kläder av äldre barn och tonåringar.

Märkeskläder går definitivt hem hos den som föredrar det – och praktiska kläder uppskattas trots allt av de flesta vuxna. Varför inte köpa någonting annorlunda, eller något med roligt motiv? Eller något som man sällan tänker på att köpa själv – som riktigt praktiska skor, eller regnkläder? Eller finkläder, till den som behöver uppdatera den delen av garderoben. Eller snygga underkläder till partnern.

Ja, här finns oändliga möjligheter, och det finns faktiskt kläder som alla kan uppskatta, även den som inte är så intresserad av sådant i vanliga fall.

Presenttips Upplevelser

En upplevelse kan vara den perfekta presenten, och inte minst till den som redan har allt eller som det av andra anledningar är svårt att hit presenter till.

Det finns många olika upplevelser, vilket gör det enkelt att hitta något som passar.

Varför inte något lyxigt, som en spavistelse eller hotellövernattning?

Något spännande som att flyga helikopter eller köra bil?

Eller kanske något som passar hela familjen?

Oavsett vem presenten är till så finns det garanterat någonting som passar. Och om du har svårt att bestämma dig så kan du istället köpa ett presentkort och låta mottagaren själv välja upplevelse.

En upplevelsepresent passar även om mottagaren bor långt bort, och du behöver skicka presenten. Det är helt enkelt en stor present i en liten förpackning – som passar alla!

Presenttips träningsredskap

Ett träningsredskap är en perfekt present till den som gillar att träna, eller den som vill komma igång att träna.

Ibland kan eller vill man inte riktigt ta sig till gymmet, och då är träningsredskap perfekt eftersom man istället kan träna hemma.

En motionscykel eller löpband passar perfekt för den som vill träna upp konditionen, och hantlar och skivstänger passar bra för den som är intresserad av styrketräning. Eller varför inte en vibrationsplatta, som passar perfekt för den som vill ha en mer mångsidig och effektiv träning?

Även så enkla träningsredskap som hopprep, träningsband och gymmatta kan erbjuda en effektiv och mångsidig träning. Välj det som passar mottagaren bäst, eller något som passar alla.

Presentboxar

Det finns presentboxar för alla – presentboxar med kaffe för kaffeälskaren, eller med te för den som föredrar det.

Eller varför inte en presentbox med ost och tillbehör, för den som inte kan få nog av fina ostar?

Kanske en delikatesslåda till finsmakaren, eller en godisbox för den sötsugna. Ja, det finns verkligen presentboxar för alla smakar.

En presentbox är en samling med flera presenter, och en stor fördel med det är att mottagaren med stor sannolikhet kommer att gilla något av allt i boxen. Ofta innehåller presentboxar både något ätbart och något drickbart, eller olika varianter av något – till exempel olika sorters ostar.

Dessutom är de ofta fint förpackade, och till den som verkligen är tokig i något – som kaffe eller godis – blir det definitivt en uppskattad present.