Presenttips inför alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag firas den 14 februari varje år, och många ser det som ett utmärkt tillfälle att uppmärksamma sin partner lite extra. Det kan vara med en enkel blomma, eller med en fin middag.

Presenter hör ofta till, men att hitta den perfekta Alla hjärtans dag presenten är förstås inte alltid det enklaste.

Ofta vill man ge något som känns extra kärleksfullt och romantiskt, och som passar perfekt till den specifika dagen. Självklart kan det passa bra med en extra romantisk present, men lika viktigt är det att presenten passar till mottagaren.

En personlig present passar förstås utmärkt på Alla hjärtans dag, till exempel en kudde med en bild på er två eller graverade glas med era namn, och likaså en fin chokladask eller ett vackert smycke. Men det finns mycket annat att välja på också, och bara fantasin sätter gränserna.

Här har vi samlat ett stort antal romantiska presenter som passar perfekt till Alla hjärtans dag. Kom ihåg att presenten även ska passa mottagaren också – utgå alltid från vad personen ifråga tycker om när du köper en present.

Överraska din pojkvän eller flickvän med en fin och genomtänkt present. En vacker gåva kan säga mer än tusen ord, även när det kommer till kärlek. Det finns ett riktigt stort urval av schyssta presenter att köpa online. För att göra det enklare för dig att hitta rätt alla hjärtans dag presenter till just ditt livs stora kärlek har vi här samlat ihop våra favoritpresenter. Allt för att du ska kunna inspireras.

Alla hjärtans dag present pojkvän

När du ska handla en alla hjärtans dag present till din pojkvän är det bra att tänka över vilka intressen din kille har. På så sätt kan du hitta nåt som passar honom bra. Om du har en äventyrlig pojkvän kanske han skulle tycka om en upplevelsepresent. Hos GreatDays och Upplevelser.com kan du bland annat hitta spännande upplevelser såsom äventyrsbana, takvandring och zorbing. Boka in er båda två så får ni en kul dejt ihop.

Om din pojkvän är mer intresserad av matlagning och gärna står framför grillen, då kan Chili Klaus – en öllåda med chiliprodukter från BlueBox vara den perfekta presenten. I denna presentlåda får din pojkvän en god grillkrydda och starka såser som han kan imponera med vid sitt grillande. Något annat som många killar idag tycker om att göra är att brygga sin egen öl. Ge din pojkvän ett ölbryggningskitt från BrewBarrel från Bluebox så kan han upptäcka sin inre hipster – och bjuda dig på riktigt god öl. Att brygga öl hemma har aldrig varit så enkelt.

Chili Klaus öllådabrygga öl kit

Om din pojkvän älskar Toblerone kan en egendesignad Tobleroneförpackning med egen text från Coolstuff vara ditt val. Ta tillfället i akt att lämna en kärleksfull hälsning tillsammans med hans favoritchoklad.

Alla hjärtans dag present flickvän

En fin alla hjärtans dag present till din flickvän kan vara vackra doftljus från BlueBox med texten ”jag gillar dig”. Vad kan passa bättre än att uttrycka din kärlek med dessa ord under alla hjärtans dag. Om din flickvän istället är riktigt förtjust i vackra smycken har BlueBox en hel del att välja på. Bland annat ett fint halsband med texten ”Choose Joy” ingraverad eller halsbandet Stella från Edblad men en vacker, gnistrande sten. Helt enkelt smycken som kan pryda din flickväns hals under många år.

Om du istället vill bjuda med din flickvän på en speciell date så här runt alla hjärtans dag finns det många möjligheter. Du kan bland annat boka in en spadag i ett saltspa, där ni tillsammans kan koppla av i ett saltrum. Om din flickvän tycker om avslappnande behandlingar kan du även ge henne en ansiktsbehandling eller en skönhetsbehandling i alla hjärtans dag present. Allt detta kan du boka hos GreatDays.

Om du vill ge din flickvän en behandling som alltid finns redo hemma, varför då inte köpa en Zenkuru fotmassage i present. Denna massagemaskin som gör din flickväns fötter glada finns hos Coolstuff och kommer massera och krama fötterna med hjälp av olika massageprogram. Dessutom kanske du får testa den när din flickvän är färdig.

Se mer om alla butiker