Upplevelsepresenter

Upplevelsepresenter ligger absolut i tiden. Upplevelser är oftast det som ger en extra krydda i livet. En upplevelsepresent kan vara så mycket. Allt från något man äter till en ballongfärd till att köra en häftig sportbil eller dricka ett gott vin. Sådana presenter passar även bra om du är ute i sista minuten. En upplevelse som present är ett minne för livet och helt perfekt som julklapp, födelsedagspresent, bröllopspresent eller present till alla på företaget. Varför inte testa att flyga luftballong eller avnjuta en middag på en ångbåt. Prova att bli en stuntman för en dag, ta en tur med en timmerflotte, eller upplev ett avkopplande spa.

De bästa upplevelserna

Dem flesta av oss skulle hemskt gärna få prova någon upplevelse varje månad för att leva fullt ut i glädje. För det är glädje man upplever med upplevelser. Man berikas som människa och har något att tänka tillbaka på när man sitter där hemma i fåtöljen och drömmer. Att få leva ut fullt som människa är varje människas förhoppning som ung och det behöver inte vara att åka fort eller flyga högt. Det kan vara att slappna av med fiskpedikyr eller njuta av en god ost.

Gillar du inte adrenalinkickar så finns det ju alltid njutbara spa-upplevelser. Fiskpedikyr eller en underbar massage över hela kroppen. Vem vill inte få det. Alla pratar ju om att de behöver få en avkopplande massage. Det är sällan människor får tid att själva boka in massage. Varför inte ge bort en massage i present istället?

En ost och vinprovning är också en lugn och oftast väldigt uppskattad upplevelse för många. Det är väl att njuta av livet att med kanske din käresta slappna av i en mysig miljö och dricka ett glas vin som ger det där lilla extra. Gör det enkelt för dig – ge bort ett presentkort – eller en upplevelse i en presentask. Ta chansen att ge bort något som det pratas om i decennier.