Julklappstips

Julklappar är toppen. Har du slagit in dina första klappar? Så roligt! Årets julklapp är något många undrar över. Vilken blir årets julgåva? Årets julklapp 1975 var färg TV och 1994 var det mobiltelefonen och det är komiskt om man ser på utvecklingen inom teknikbranschen sedan 70-talet. År efter år finns det tips på inne och ute-listor för årets julklapps- och julgranstender.

Roliga paket vill man ge till barnen som oftast skiner upp på julafton. Finns det något bättre. Fast julklappstips till andra familjemedlemmar och vänner tar man tacksamt emot eftersom att det blir svårare och svårare att hitta på något till julafton.
Det är där vi kan hjälpa dig att hitta rätt.

Ett litet tips om Julstjärna

Julstjärnor är väldigt känsliga växter som lätt går sönder eller vissnar.
Det här ska du tänka på för att få din julstjärna att överleva julen

  • Låt den inte stå i drag eller i kyla, då är det risk att bladen faller av. Om du ska vädra så flytta växten först.
  • Se till att växten är ordentligt inslagen när du lämnar butiken, och åk direkt hem.
  • Vattna lagom. En julstjärna får inte bli torr så att den hänger, men den får inte heller stå så den är våt eftersom det kan få rötterna att ruttna.
  • Låt julstjärnan suga upp vattnet nerifrån, till exempel genom att vattna på ett fat eller enbart i ytterkrukan. Vattnas växten ovanifrån kommer de höga koncentrationerna av salter längst upp tränga ner till rötterna och julstjärnan blir förgiftad.

Handla julklappar online

Stressen är ju något man får på köpet när det är jul. Då kan det vara skönt att handla online på sitt sätt för det gör att man slipper en hel del julstress. Det finns nämligen massvis med nätbutiker som har väldigt roliga sortiment. Därför är det relativt lätt att hitta både speciella klappar, smarta och roliga julklappar. Nätbutiker ligger dessutom normalt bättre till rent prismässigt än vanliga butiker, så detta leder även till att du får tag på relativt billiga julgåvor. Klappar till alla enkelt.

Slippa leta parkeringar eller trängas i långa köer. Handla online enkelt och skönt hemma istället. Kolla bara när sista dag är för att handla julklappar online. Många har försäljning av gåvorna ända till den 22 december. Så kolla sista dag att beställa i butiken innan din leverans. Passa på och handla roliga julklappar på nätet i lugn och ro hemma.

Lycka till med din julkappsinslagning. Paketinslagningen är oftast tuff kvällen innan. På lilljulafton står många och slår in sina paketer på natten när barnen sover. Julklappspapper är inköpt och tejpen går varm. Glöm alltså inte köpa tejp och presentpapper. Ja och etiketter som man ofta har för lite av.
Ett tips så här i förbifarten för att göra det lite annorlunda är att slå in julklappen i en gammal tapet. Etiketter kan du klippa ut från A4 papper.
Här nedan hittar du tips på julklappar online. Vi hoppas du hittar den perfekta julklapp här.